Πάνω από 130.000 ευρώ η λεία 32χρονου ληστή

Λεία αξίας άνω των 130.000 ευρώ απέσπασε 32χρονος ληστής που συνελήφθη έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του συλληφθέντος εκκρεμούν τέσσερις αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 11 ετών, 6 μηνών και κράτησης 30 ημερών για τα αδικήματα της ληστείας, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, από τα τέλη του 2014 έως τα τέλη του 2017, στις πόλεις της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας, ενεργώντας κατά περίπτωση μόνος του ή με συνεργούς, διέρρηξε οικία απ’ όπου αφαίρεσε χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρηματικό ποσό και κοσμήματα, αφαίρεσε ένα όχημα, ενώ προέβη σε έξι διαρρήξεις οχημάτων, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Η συνολική λεία αφορά σε χρηματικό ποσό ύψους 64.500 ευρώ και αφαιρεθέντα αντικείμενα αξίας 70.000 ευρώ περίπου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί